28.11.2012

No ei ihan lakatut varpaankynnet

Muut blogaajat laittavat kauniita kuvia blogiensa lomaan, joten ajattelinpa minäkin heittää kuvan kehiin. Tosin se ei ole kovin kaunis koska se on mun vasemman jalan varpaiden kynsistä. Ne ovat jo jonkin aikaa näyttäneet kuvan mukaiselta eikä siitä mitään haittaa ole, mutta ehkä se jostain kertoo vaan kun en tiedä mistä. Jos joku on vastaava nähnyt omissa tai toisen varpaissa, niin kinnostais tietää mikä oireyhtymä oli diagnosoituna vai oliko mitään?Tietokilpailukysymyksenä tietysti on että kenen biisi oli 'Lakatut varpaan kynnet'? Ekana oikein vastanneelle rutkasti respectiä.

3 kommenttia:

 1. Sun blogi kyllä paranee, mutta ihan samaa ei voi kyllä sanoa näistä kuvista ;-). Ei tuo mielestäni ihan kynsisieneltä näytä, mutta toisaalta ei mulla ole diagoosivaltuuksia, vaikka lisensiaatti olenkin. Siis väärä koulutus tähänkin asiaan ;-/. Biisistäkään ei ole hajuakaan, joten ei mua ole syytä arvostaa silläkään perusteella. Taidan siis lähteä treenaamaan juoksua, jotta saan kirittyä etumatkaasi tuossa lajissa.

  VastaaPoista
 2. Biisi taitaapi olla dingon :)? Jos nyt ei muisti ihan kokonaan ole pettänyt. Ehkäpä varpaiden kunsien kanssa kannnattaisi mennä joko lääkäriin tai jalkahoitajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Sini, vastaus on aivan oikein ja mä olen ylpeä susta. Lääkäriin en mene, kun ei kerran varsinaisesti vaivaa; kosmetiikkaan kun mulla ei ole hirveesti ollut tapana panostaa.

   Poista