2.12.2012

Harjoituskortti 201211


38 h 9 min
VK% = 18
AK = 315 liikettä / 22 eri päivänä
Marraskuu oli tuntimäärältään vuoden kolmanneksi runsain, joten sikäli olen erittäin tyytyväinen; vain touko- ja kesäkuussa tuli tunteja enemmän. Selkävaivakaan ei estänyt harjoittelemasta tosin yhden tennisvuoron jätin sen takia varmuuden vuoksi väliin ja menin sen sijaan uimaan.

Venyttelyä tuli tehtyä enemmän kuin aiemmin, mutta kyllä tuosta pitäisi vielä pystyä lisäämään varsinkin töissä tehtävää venyttelyä. Uinteja seitsemän kertaa ja salilla kävin oikeastaan 10 kertaa, kun ottaa huomioon että tuossa oli pari bodypump kertaa kategoriassa muu.

Kuukauden kohokohta oli hyvin mennyt 1000 metrin märkäpukutestiuinti, jossa vaivattomasti pääsin samaan aikaan kuin edellisellä kerralla, jolloin meno oli tosi ryydyttävää. Toinen kohokohta oli punttitreenien muutos niin että harjoituksen jälkeen tuntuu. Kolmas positiivinen juttu oli uinnin kehittyminen.

Juoksua ja pyöräilyä tuli triathlonistille ehkä aika vähän, mutta harjoittelu on ainakin ollut monipuolista. Keväällä sitten tiukemmin noihin oikeisiin lajeihin panostusta.

2 kommenttia:

  1. Uintiin saatkin olla tyytyväinen. Näyttää nimittäin pelottavan vahvalta toi sun uinti tällä hetkellä ensi kesän Joroista ajatellen. Täytyy itse miettiä uusia keinoja oman suorituskyvyn maksimoimiseksi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kivaa kehitystä uinnissa on viime aikoina ollut. Sen verran realisti kuitenkin olen että kun kesällä mennään järveen niin unohtuu altaassa opitut jutut. Sitten ei ole kaakeliviivaa mitä seurata ja meikulla rupeaa puoltamaan ja matkaa kertyy enemmän kuin ratamestari mittasi. Toivottavasti tuo kehitys on nyt ollut kuitenkin sellaista että se vähentäisi puoltamista. Varsinkin lättärien kanssa mun uinti sujuu ja siitä meillä taisi viime viikolla suurimmat erot syntyä. Kai Joroisilla lättärit sallitaan, sallitaanhan märkäpukukin ;-)

      Poista