2.11.2012

Harjoituskortti 201210

"Ohi syyskuun
läpi repalaisen lokakuun
..."

33 h 37 min
VK% - kaikki = 24.5
VK% - ohjelma = 14.2
AK = 113 liikettä / 15 eri päivänä

Kuukauden ehdoton kohokohta oli 20 leuan vetoa. Pirkan Holkässäkin pääsin maaliin (vieläpä ennen haasteen heittäjää ;-) ), joskin reissu oli liian rankka tämän hetkiseen juoksukuntoon. Tuntimäärä on hyvä; melkein syyskuun tasolla, todellakin paljon enemmän kuin viime vuoden laiskoteltu lokakuu sekä enemmän kuin sairastellut tammi- ja helmikuu, joten kuukauden arvosanaksi annan 9. Aktiivista kohdevenyttelyä tein joka toinen päivä, joten marraskuussa pitää pyrkiä nostamaan luvut 200 / 20.

Pirkan Hölkkä veti VK prosentin melko korkeaksi ja sählyn luokittelen kokonaan VK-harjoitteluksi, joten prosentti on todellakin korkea vuoden aikaan nähden. Uintia ja kuntosalia oli liian vähän. 
Vastaus viimekertaiseen kysymykseen on Hill Street Blues, joka lienee ollut NYPD Bluen edeltäjä. Dennis Frantz sekä David Caruson (jengipäällikkönä) näyttelivät molemmissa. Phil Esterhaus sanoi aina nimenhuudon päätteeksi tuon lausahduksen. Enää en muista että oliko tuo nimi näyttelijän vai roolinimi.

Tämänkertainen kysymys kuuluu luonnollisesti että kenen biisistä tuo alussa oleva värssy on?

3 kommenttia:

 1. 20 leukaa on kova tulos. Itse harjoittelin vuosi sitten ja pääsin 17. Taidat olla kaikissa lajeissa vähän parempi ...

  VastaaPoista
 2. Mitä olet muuten pitänyt aktiivisesta kohdevenyttelystä ? Ainakin olet tehnyt sitä ahkerasti tilastoista päätellen.

  VastaaPoista
 3. Leuoissa on tekniikka virtaviivaistunut aloituksen jälkeen. Voi olla että jos vetäisin samalla tekniikalla kuin sinä en pääsisi viittätoistakaan. 20 tuli kuitenkin rimpuiltua eli olen jo sellaisella tasolla että en ikinä kuvitellut. Tosin otekin on kaikista helpoin eli pitää kohta siirtyä leveämpään otteeseen ja kokeilla paljonko sillä tavalla menee.

  Kynnys aktiiviseen kohdevenyttelyyn on huomattavasti matalampi kuin 3x6x60s tyyppiseen juttuun eli sitä tulee helpommin tehtyä - jopa konttorillakin, joskin siellä vois vielä lisätä tekemistä. Kyllä mä töitäkin teen jossain välissä ;-)

  Vaikutuksista en oikein osaa sanoa, että onko tässä yhtään paremmassa iskussa, mutta venyttelyyn on nyt tullut panostettua enemmän kuin oikeastaan koskaan. Nyt täytyy toivoa että tää olisi jo niin juurtunut tapa ettei tästä pääse eroon.

  Sä olet kohta Harri uinnissa parempi - ellet jo nyt.

  VastaaPoista