4.11.2012

Harjoituskortti 2012W44


Lepoviikko

5 h 50 min
CTL = 68
ATL = 71
VK% - kaikki = 26
VK% - ohjelma = 0
AK = 76 / 6


Panostus tällä viikolla oli töissä, perheessä ja ennen kaikkea parisuhteessa ja mielestäni viikko olikin varsin onnistunut. Harjoituksellisesti ei ehkä muuten kuin että pysyin vahvasti PK-alueilla ja aktiivista kohdevenyttelyä tuli tehtyä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Uintia ja salilla käyntiä tuli kumpaakin kerta liian vähän, joten siinä mielessäkin oli  huono harjoitusviikko.

Viikonloppuaamut tuli tehtyä aktiivista kohdevenyttelyä samalla kun katselin tietokoneelta NBA-korista; tosi siistiä varsinkin kun Portland voitti Houstonin jatkoajalla. Kausihan alkoi viime viikolla ja olen onnistunut katsomaan kaikki Portlandin ottelut; talvella olisi tarkoitus ajella rullilla ja katsella samalla matsia ja hikoilla enemmän kuin Lebron James.

Lauantaina käytiin vaimon kanssa katsomassa Suden morsian niminen näytelmä. Ensimmäiset 5-10 minuuttia ihmettelin että onpa surkea juttu, mutta kun Haapalainen ja Suutari-Jääskö pääsivät vauhtiin, niin olin aivan myyty. Todella upeaa tanssia ja kadehdittavan hienoa lihasten hallintaa. Todella upeaa tanssia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti