11.11.2012

Harjoituskortti 2012W45


Ykkösviikko

9 h 21 min
CTL = 70
ATL = 84
81.5 kg
VK% - kaikki = 16.7
VK% - ohjelma = 0.7
AK = 73 / 7Viikko sujui hienosti: kahdesti uimassa, kahdesti salilla. Tein yhtä lukuun ottamatta kaikki suunnittelemani harjoitukset; yksi PK-lenkki jäi väliin. Joka päivä tuli venyteltyä, joskin kokonaismäärä jäi kolmella edellisviikosta.

Cervelokin on nyt huollettu ja viritetty trainerin päälle varastoon eli joustavuutta sitä kautta harjoitteluun on tullut hiukan. Märkää hommaa se tosin on. Tarttis vielä hommata joku äänen vahvistinsysteemi tietskariin että kuulis mitä selostajat höpisee kun samalla katselen NBA-korista; sen verran toi hiljainen traineri pitää meteliä että kannettavan omat kajarit ei riitä.

Isän päivä oli upea; kaivettiin Guitar Hero kitara, rummut ja mikit esiin ja vedettiin Beatlesiä koko perheen voimin. Sen verran palikka olen aina ollut että rummut oli jo viime talvena hienosti hanskassa, mutta kun niihin oli tänään sen verran tunkua, niin löysinkin itsestäni kitaristin. Kaikki rock-kukon elkeet on hienosti hallinnassa, mutta soittokin sujui ihan mallikkaasti; toki helpolla tasolla.

Tuleva viikko onkin varsin haasteellinen aikataulujen osalta; saas nähdä miten siitä selvitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti