9.6.2013

Harjoituskortti 2013W23

Kisaviikko

14 h 13 min
CTL = 105
ATL = 122
KUMTRIMP = 1482
VK% = 20.9
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 6

Viikon rasitus on melkoinen ja varmaankin kovin koskaan, joskin se johtuu osin siitä että tein maanantaina edellisen päivän harjoituksen kun en sunnuntaina kerinnyt.

Sääksin sprintistä kirjoitinkin erillisen raportin ja sunnuntain kävin polkasemassa Pirkan pyöräilyn. Valitettavasti sykemittari oli päättänyt näyttää ihan mitä huvittaa, joten kunnollista sykeanalyysiä tuosta reissusta ei syntynyt. Muilutin itseni melko pian kahdeksan jälkeen lähtemään vaikka en ollut muistanutkaan siirtää itseäni oikeaan lähtöryhmään. Matkaltahan löytyi toki mainioita peesiä ja triathlonin tussimerkinnät toimivat hyvänä keskustelun avaajana.

Olin päättänyt vetää kaden pysähdyksen taktiikalla, mutta vedinkin vain yhdellä pysähdyksellä. Täytyy jatkossa vetää samalla tavalla, mutta hoitaa se pysähdys Murolessa eikä yhtä aikaisemmin kuin nyt. Siihen pisteelle ei kovin moni siitä letkasta pysähtynyt ja lähdin itsekseni matkaan. Sain polkea 10-15 minuuttia ihan ylhäisessä yksinäisyydessä, kunnes 7 muuta pysähtynyttä nappasi mut kiinni ja pääsin heidän peesiin.

Juotua tuli varmasti liian vähän, kun urheilujuomaa meni noin litra ja vettä noin puoli litraa. Kaksi geeliä ja energiapatukka vielä lisäksi. Tohon juomiseen mun täytyy nyt toden teolla panostaa ja saada tankattua, koska muuten ei Joroisilla hyvä heilu.Tänään se näkyi siinä että pyöräilyn jälkeen kun lähdin juoksulenkille, niin en pystynyt juoksemaan kuin 6 kilsaa ja sekin oli melkoista taaperrusta. Sen jälkeen piti palata 4 kilsaa takaisin vuoroin kävellen ja vuoroin juosten. Rankkaa oli - varsinkin henkisesti.

Reissulla viihdyin 3:52:18 eli viime vuotista aikaa paransin puolella tunnilla, mutta silloin pysähdyttiinkin useasti. Tuttuja en tänään nähnyt kuin yhden lähdössä ja sen jälkeen en ketään. Eikä siellä matkalla oikeastaan mitään mielenkiintoista tapahtunut - just another day in office. Sen verta kuitenkin sattui että kolme ambulanssia tuli lyhen ajan sissän vastaan pillit vinkuen - sillä oli selkeä vaikutus letkan vauhtiin ja tunnelmaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti