17.12.2012

Harjoituskortti 2012W50


Rötväilyviikko

7 h 42 min
CTL = 73
ATL07 = 95
ATL14 = 82
81.8 kg
VK% = 19.6
AK = 0 / 0
Kertaakaan en venytellyt, kertaakaan en käynyt salilla ja uimassakin vain kerran. Makkaraperunoita, pizzaa ja kebabia meni ja varsinkin joulupipareita oikein urakalla. Niin että voi hitsi, voi hitsin hitsi. Olihan se siis lepoviikko eli siinä mielessä ihan onnistunut. Paitsi että ATL07 on 95 eli tuli sitten tehtyä kestävyyden eteen enemmän kuin lepoviikolla pitäisi.


Uimassa olisin käynyt useamminkin mutta kun viime tingassa ennättää uimahallille ja siellä oli altaan reunat täynnä kynttilöitä ja rataköydet kateissa, niin en uskaltanut mennä häiritsemään. Enkä arvannut että niitä olisi kahtena iltana peräkkäin eli syyllistyin tekemään kahdesti saman virheen. Toisella kerralla rankan työpäivän päätteeksi masennuin jo niin rankasti että en viitsinyt enää edes miettiä korvaavia harjoitteita vaan menin kotiin möhkimään pipareita.

Hiihtokausi tuli lauantaina avattua ja sikäli se oli onnistunut reissu että näin saa tunteja kerrytettyä huomattavan paljon mukavammin kuin trainerilla, vaikka ladut eivät häävissä kunnossa olleetkaan. Päätin tänä talvena ottaa periaatteeksi juosta kolmen kilsan lenkin hiihdon päälle. Ja lisäksi päätin ottaa ohjelmaan sauvoitta hiihtoa sopivassa kohdassa, niin että sais tekniikkaa parannettua. Perinteistä siis vetelen Karhun nanogripeillä, kun ei ole taitoa eikä tiloja voiteluun. Samahan se on miten suksi kulkee, kun koskaan ei ole alla ollut huippusuksia ja tarkoituksena on tehdä harjoitteita jotka kehittävät kestävyyttä eli tarkkailen tässä lajissa ennen kaikkea sykettä, mikä kaiketi olisi viisasta muissakin lajeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti