7.4.2014

18 viikkoa (131 aamua) Kalmarin Ironmaniin

Viikonloppu oli todellista henkilökohtaista urheilujuhlaa; aivan mahtava meininki.


Lauantaina vedettiin kolmen Mark*n voimin lähes sadan kilsan pyöräily kolmeen ja puoleen tuntiin enimmäkseen vauhtikestävyyden alapuolella. Hyvin jaksoin tehdä oman osani vetohommista ja sykkeet olivat suunnitellut. Tuulista oli paikoin ja kun käännyttiin Otamuksen suunnalta Porin tielle hyvälle asfaltille ja tuulikin kun sattui silloin myötäiseksi, niin vauhdin hurma oli aivan mahtava; takana kaverit huutelivat JIPPIItä ja oli sellainen poikamainen todella innostunut meininki. Siisti lenkki, joten kiitos herroille seurasta ja hienosta reitin valinnasta.


Sunnuntaina juostiin Pyhäjärveä ympäri vähän pienemmällä revohkalla. Hoo lähti matkaan puolimaraton mielessä ja sovittiin että mennään mun sykkeiden ehdoilla. Se osoittautuikin varsin symbioottiseksi sopimukseksi, kun 15 kilsan jälkeen todettiin että Hoolla taitaa olla mahdollisuudet lyödä puolikkaan ennätyksensä. Ja enntäyshän siitä syntyikin, joten erittäin lämpimät onnittelut; oli ilo olla avuksi. Viimeiselle kilometrille Hoo sai takaa vielä sopivasti minua nopeamman kirittäjän ja näin ennätys oli valmis. Itselläni rupesi tuossa vaiheessa meno tuntumaan tahmealta vaikkakin vasta viimeiset neljä kilsaa se näkyi ajoissakin. Pyhäjärven ympärijuoksun ennätystäni onnistuin parantamaan yli kuusi minuuttia ja sykkeet pysyivät suunnitellusti AeK/VK1 paitsi mitä nyt lopun mäki tultiin anakynnyksellä, mutta löytyi siihenkin vielä paukkuja. Yhtään yli 7 minuutin kilsaa ei tullut lopun nousuihinkaan ja 24 kilsaan asti kaikki kilometrit olivat alle 5:30. Kokonaisaika oli 2:21:27 ja reitin datoineen voit halutessasi tarkistaa tästä, sillä se on hiukan lyhyempi, kuin mitä nopsemmat kaveri porukassani juoksevat.


Viiko meni tuntimäärällisesti yli budjetoidun kun innostuttiin polkemaan miltei sata kilometriä, mutta erinomainen viikko.  Viikon ATL oli 98 ja noin kovaa viikkoa en ole vetänytkään sitten viime kesän. CTLkin nousi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan yli 80, joten nyt tuntuu ja näyttää todella hyvältä.

Tulevalla viikolla vielä tunteja hiukan lisää, niin että 13 menee rikki ellei perjantaina tunnu siltä että musiikkiluokkien kevätkonsertti on pyöräilyä parempi vaihtoehto. Ja voi olla että tuntuukin kun alla on ensimmäinen T10 torstaina ja ohjelmassa vaihtoehtona lepo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti