7.10.2013

Harjoituskortti 2013W40

Tuokkolasta kuoli sitten viimenenki mulli
ja muuta ei oo sattunukkaan

Yli 8 tuntia toki treeniä, mutta kunto ei vielä näillä määrillä ja sisällöillä lähde nousemaan. Tavoitteena olisi saada hilattua CTL marraskuun loppuun mennessä arvoon 80 ja nostaa sitä 5 pykälää kuukaudessa heinäkuun loppuun asti. Kuntosali palasi viime viikolla ohjelmaan ja siellä sen olisi pysyttäväkin. Vauhtikestävyyskin oli suhteellisesti ihan järkevissä lukemissa.

Viikon kohokohta oli olla katselemassa tyttären osallistumista heittokisoihin. Lajeina oli moukari, keihäs ja kuula ja parhaimmillaan väline lensi yli 10 metriä. Ohessa tekniikkanäyte, huomatkaa vasemman käden asento. Itse tein debyytin kuularingin nollamiehenä eli mittanauhaa virittelin kuulan laskeutumispaikalle. Kaikilla oli kivaa ja sääkin suosi.

2 kommenttia:

 1. Tätä se on urheilijan elämä, mikä vielä eilen oli hyvin niin tänään se ei enää riitä. Ei riitä ei. Ai miten niin? Tarkkana siellä, lueskelen kyllä juttujasi suurennuslasin kanssa.

  Lainaten 4.9 blogiasi:
  "Viikkoon 48 aion tehdä juttuja aika vapaasti miten huvittaa ja juoksupainotteisesti jos nyt sitten tulee käytyä syys-lokakuun vaihteessa maratonilla.Kaikki yli seitsentuntiset viikot hyviksi viikoiksi laskettakoon."

  Lainaten 7.10 blogiasi
  "Yli 8 tuntia toki treeniä, mutta kunto ei vielä näillä määrillä ja sisällöillä lähde nousemaan. Tavoitteena olisi saada hilattua CTL marraskuun loppuun mennessä arvoon 80 ..."

  .. niin ja marraskuuhan loppuu juuri tuohon mainittuun viikkoon 48, mutta kieltämättä 7h vähän, kun puhutaan ensi kesän Iron Manistä.

  Mukavaa muuten nähdä innostuneita lapsia liikunnallisten harrastusten parissa. Tärkeissä hommissa olit =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tänään olla salilla tarkkana ettei käsipaino lipeä sun varpaaseen ;-)

   Varsinainen tavoitteellinen työ alkaa tuosta viikosta 48, mutta jos saisi lähtötason nostettua 80een, niin siitä voisi sitten pykälän viikossa nostaa jolloin olisi heinäkuun lopussa noin 120ssä ja sikäli kovemmassa kunnossa kuin tänä vuonna.

   Mutta laskuahan tuo kunto on osoittanut Joroisilta alkaen sen verran että en olisi sulle pärjännyt sunnuntaina Pirkan hölkässä; ehkä se harjoittelun kipinäni irtosikin siitä.

   Poista