14.10.2013

Harjoituskortti 2013W41

Tunteja kertyi yli 10, joskin mukana on salbandyperhehöntsyt, jossa mentiin lasten ehdoilla. Maksimisyke tuossakin koitoksessa oli 150, joten treenipäiväkirjaanhan se oli merkittävä.



Lauantaina rupesin seurailemaan Havaijin tapahtumia ja se olikin mielenkiintoinen ilta Tom Söderdahlin masinoimassa #Konsastudiossa Twitterin puolella. Puolille öin jaksoin hyvin mutta sitten henkilökohtainen tankkaus johti unen tuloon. Laitoin kuitenkin kellon herättämään 3:15, jotta näkisin kaikkien aikojen ensimmäisen kahdeksan tunnin alituksen, mutta valitettavasti sitä ei tapahtunutkaan. Siinä vaiheessa Kaitsun ero kärkeen oli jo niin iso että päätin nukkua aamuun asti. En tiedä onko herra tyytyväinen, mutta huikea suoritus mielestäni. Hienosti veti samoissa ympyröissä pyörivä Johannakin, joten onnittelut molemmille. Melkoista oli meno kaiken kaikkiaan Konan saarella enkä missään nimessä halua sinne kisaamaan. Kunnioitan suuresti kaikkia siellä kisanneita, mutta noin äärimmäinen kisa ei tunnu tällä hetkellä meikäläisen jutulta.



Garminia olen unohtanut kehua. Kävi tuossa aiemmin syksyllä niin että kyllästyin laitteen ongelmiin, kun niitä tuntui piisaavan, joten listasin noin kahdeksan ongelmaa ja olin tukeen yhteydessä. Pyysivät lähettämään laitteen huoltoon ja hetken sitä tutkittuaan lähettivät upouuden tilalle. Laite oli sentään jo 2.5 vuotta vanha. Valitettavasti uusi syksevyö on haavauttanut rinnukseni, joten nyt odottelen viiltämätöntä sykevyötä saapuvaksi. Muutama tuttu on puolestaan Polarin kanssa saanut uudet laitteet, joten vaikuttaa siltä että sykemittarivalmistajat pitävät tältä osin kuluttajia riittävän suuressa arvossa.



Punttisalilla olen nyt ruvennut Stubbin innoittamana ja asiantuntijan opastamana tekemään uusina juttuina maastavetoa ja jalkakyykkyä vähän harvemmilla toistoilla jotta saisin vähän perusvoimaa kehoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti