25.3.2013

Harjoituskortti 2013W12

Ennätysviikko


13 h 0 min
CTL = 102
ATL = 126
KUMTRIMP = 962
VK% = 16.2
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 15

Tunnit vuoden alustaCTL puhkaisi satkun ensimmäistä kertaa ja 13 tuntia tuli tällä viikolla treenailtua.

Tiistaina rupesin ruokavalion koostumusta seurailemaan ja olen tullut siihen tulokseen että proteiinia tulee vähintäänkin riittävästi. Pikemminkin vaikeus on saada suhteessa riittävästi hiilareita ja rasvoja. Täytyy siis tehdä muutoksia ja mitä ilmeisemmin litkiä urheilujuomaa jo ennen suoritusta ainakin kovempina treenipäivinä.

Edellisenä sunnuntaina kävin ostamassa hienot luistelumonot kun halvalla sai. Perjantaina henkinen paine oli noussut jo niin kovaksi että kun menin suksikauppaan ihmettelemään, niin en voinut poistua sieltä ilman suksia. Niinpä olenkin nyt onnellinen luisteluhiihtäjä, jolla tuli 38 tunnissa 72 kilometriä hiihtoa, kun piti perjantai-iltana käydä tunnin verran kokeilemassa, lauantaina tehdä kolmen tunnin pitkä hiihto ja vielä sunnuntaiaamunakin pari tuntia. Kyllä toi homma kunnon laitteet vaatii, vielä kun oppisi Wassua.

Keskiviikkona lähti Garmin huoltoon, kun siinä luki toista päivää "Transferring data". Ei toiminut mitkään pitkään painetut näppäinyhdistelmät, jotta olisi sammunut eikä suostunut ottamaan lisää virtaa. Varmaan siinä käy nyt niin että postissa kuluu akku loppuun, huoltohenkilöt täräyttävät laitteen päälle ja toteavat että hienosti toimii.

Sen ansiosta on siis saanut urheilla vapautuneesti, sykkeistä piittaamatta - ei ku siis kehoa kuunnellen. Niinpä sain torstain yhteistreeneissä Pirkkahallissa vetää H:n kanssa kimpassa ja hyvältä tuntui (dataa vielä kaipailen). Hienosti pystyi vetämään nuo vedot, joskin syke oli todennäköisesti pykälää liian korkealla.

Tätä kirjoitellessa vasen jalkapöytä hiukan aristaa uusien monojen ja sählyn jäljiltä. Buranaa ja kylmäpussia siis. Ja kylläpä väsyttääkin.


2 kommenttia:

  1. Ammattimaista meininkiä noiden tuntien osalta ja käyrät sojottaa hallitusti ylöspäin. Hieno homma. Torstain juoksuvauhtien osalta voisi vielä päätella, että olet noin 3000m Cooper vauhdeissa tällä hetkellä =). Viimeisellä 500m (AeK veto) oli jo tosin hieman hankalampi muodostaa noita keskeytymättömiä 10-sanan lauseita ...

    VastaaPoista
  2. Sehän tarkoittaa että säkin olet kolmen tonnin kunnossa. Harmi kun asia jäi tältä talvelta todentamatta, jonkun jonnin joutavien messujen takia.

    VastaaPoista