4.3.2013

Harjoituskortti 2013W09

Piti olla kolmosviikko, mutta oli vähän epämääräinen Pirkkaan valmistautumisviikko

9 h 05 min
CTL = 94
ATL = 108
VK% = 31.5
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 6


Alkuviikko oltiin laskettelemassa ja se ei kehitä sydäntä vaan satuttaa ahteria.

Puolikkaan Pirkan hiihdon vetäsin sunnuntaina ja suksi toimi tasaisesti koko matkan: ei luistanut alamäessä, mutta ei vastaavasti pitänyt ylämäessä. Uusi lumi ja noin 10 astetta pakkasta ei vaan toimi ainakaan mun optigripeillä; ei se vissiin helppoa ollut muillakaan. Mun paukut oli aika lailla käytetty 30 kilsan kohdalla, joten siitä maaliin raahustin. Keskisyke oli 140 ja TRIIMP oli 504, joka on kovin sitten Joroisten, jossa TRIMP oli  724. Aika rankka reissu niin fyysisesti kuin henkisestikin. Aikaa sain reisuun kulumaan 5 tuntia ja 3 minuuttia ja epävirallinen sijoitus 318 miehen joukossa oli 209 eli jäi sinne taaksekin jokunen suhari.

Mitali oli tällä kertaa tosi hieno ja pisti hymyilemään.Torstaina oli hyvä juoksuharjoitus Pirkkahallissa mainiossa seurassa ja päälle vielä hienosti sujunutta uintia Nokian uimahallin viileissä vesissä. Tällä kertaa pääsin jopa eteenpäin nilkat sidottuna, mutta oli kuin olisi ylämäkeen uinut. Ja sitten ratakaveri toteaa että hänestä nilkat sidottuna uinti on kuin alamäkeen vetelisi. Ollaan me vaan erilaisia ja sehän elämästä tekeekin niin mielenkiintoisen.

6 irtokarkkia panin poskeeni; eka retkahdus siinä kategoriassa tänä vuonna.


2 kommenttia:

 1. Mainioita, että pääsit Pirkan noin hienosti lävitse. Keli oli toisiaan haastava. Keskisykeesi jäi ilmeisesti kuitenkin PKn puolelle ?

  Munkin piti osallistua Pirkkaan, mutta homma kariutui loppuviikon flunssaan, joka piti minut poissa sekä APn harjoituksista että jo mainitusta Pirkan Hiihdosta. Nyt olo sallii jo harjoittelun.

  VastaaPoista
 2. PK2n yläraja on tuo 140. Alun ruuhkan jälkeen meni melkein 2 tuntia VK1-VK2-alueella, mutta sitten PK1. Periaatepäätös on että Pirkan tapahtumista ainoastaan pyöräily sopii mulle, ja jos näitä muita tapahtumia rupean taas harkitsemaan, niin estäkää, please.

  Nyt on vasen akilles hiukan kipeä, kun kävin eilen vielä palauttavalla lenkillä lapsen harrastaessa. Taisi olla vikatikki vaikka vauhti olikin leppoisaa.

  Parantele flunssa huolella.

  VastaaPoista