11.3.2013

Harjoituskortti 2013W10

Lepoviikko

4 h 48 min
CTL = 88
ATL = 88
KUMTRIMP=
VK% = 29.1
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 35


Tunnit vuoden alusta

Tulipahan levättyä, sillä Pirkan hiihtoon osallistuminen oli virhe. Jalat olivat vielä perjantainakin aivan omituiset ja äijä käveli kuin ruåttalainen. Lisäksi treenaaminen ei vaan huvittanut ja siitä oli hyvä luistaa sillä verukkeella että pitää antaa kehon toipua.

Lauantaina olinkin sitten Porissa suksitesteissä; kummipojan isukin kanssa pääsin kokeilemaan omieni lisäksi, voideltuja perinteisen suksia, Fischerin zeroja hiukan väärällä kelillä ja luistelusuksia. Ekaa kierrosta kun olin pari kilsaa vetänyt, niin yksi ystävällinen ohittaja totesi että suksesi on rikki. Ja niinhän se oli että optigrip irvisti peräpäästä, siten että pohja on irti päällisestä. Milloin lie hajonnut, mutta siihen ja huonoon pitoon taisi loppua minun perinteisen hiihdon nelivuotinen ura. Luistelussa sykkeet nousivat tosi korkeiksi, mutta olihan se vaan vauhdikasta, kivaa eikä ollut lipsuvaa suksea joka olisi harmittanut. Niinpä otinkin parin luistelusuksia lainaan ja hoitelen loput hiihdot tältä ja tulevilta talvilta sillä tyylillä.

Viikko sai sitten kruununsa sählyssä; reilun tunnin pelin jälkeen sain iskun peukalon päähän. Aika pahasti otti kipeää, kynsi meni halki ja varansinkin jo varmuuden vuoksi ajan työterveyslääkärille, vaikkakin tätä kirjoittaessa tuntuu että taitaa kuitenkin olla ihan toimiva peli.

Irtokarkkeja tuli lauantaina vedettyä 30 ja sunnuntain kahdet synttärit aiheuttivat pullan syöntiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti