20.3.2013

Löytöjä

Listaanpa tähän muutamia juttuja jotka on viime aikoina tehneet minuun vaikutuksen tai ainakin olleet mielenkiintoisia

Podcast

Kuuntelen autossa podcasteja, sillä se on näppärin tapa mulle pysyä kärryillä siitä mitä koripallossa tapahtuu nimenomaan NBAssa. Ehdoton suosikki sillä saralla on jo vuosia ollut
The Basketball Jones
Toinen hyvä usein korista sivuava podcast on
The B.S. report with Bill Simmons

Viimeksi nappasin listalle Zen and the Art of Triathlon nimisen jutun, jossa kaveri kertoilee autossa ja trainerilla harjoitusten etenemisestä. Tarkkaan en tiedä kaverin tasoa muuta kuin että Konalle meinaa kvalifioitua, mutta ihan mielenkiintoista jupinaa sillä oli. Oli edellisellä viikolla vetänyt 21.5 tuntia treeniä, jotta tulisi osoitettua että pystyy siihen, mutta totesi myös että se oli virhe.

Yksittäinen helmi on The Joe Rogan Experiencen jakso numero 277, jossa haastatellaan Victor Contea, joka oli Balco laboratorion omistaja ja joka siis douppasi Marion Jonesin ja Tim Montogomeryn maailmanmestareiksi. Todella mielenkiintoista tarinaa kolmeksi tunniksi, vaikka haastattelijalla F-sana viuhuu turhankin tiheästi. Sen verran otin siitä jaksosta opiksi että päätin lisätä sinkin lisäravinne listalle.

Sinkki

Victorin suosituksesta päädyin hankkimaan purnukan näitä ja  toivon että sinkki takaa paremmat yöunet ja lisää testosteronin tuotantoa - ja siitähän ei muuta olekaan kuin hyötyä ja iloa.

Kalorilaskuri

Firman toimitusjohtaja esitteli innoissaan myfitnesspal.com nimistä kalorilaskuria kännykällään. Mulla kun on maailman paras ja ainoa Meego-puhelin, niin siihen ei sovellusta saa, mutta toimii ihan perinteisesti tietokoneellakin. On ilmainen ja sieltä löytyy kaurapuurokin ihan selvällä suomenkielellä. Ei sillä että haluaisin pahemmin laihtua, mutta sieltä saa jakauman hillarit/protskut/rasvat ja parin päivän käytön jälkeen on valjennut että vaikka kuvittelen syöväni hiilaripitoisesti niin silti rasvalla on liian suuri roolli ruokavaliossa. Suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti