26.2.2013

Harjoituskortti 2013W08


Ykkösviikko

8 h 45 min
CTL = 90
ATL = 106
KUMTRIMP=581
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 4Olen tullut siihen tulokseen että 14 päivän ATL on sopivan kuvaava lyhyen ajan kunnon mittaukseen enkä enää jaksa tuijotella 7 päivän mittaria säännöllisesti. Graafissakin tuo 14 päivää käyttäytyy paljon tulkittavammin.

Hiihto kulkee, mutta uinnissa valmentaja on keksinyt ihan uuden paremminkin taitoluistelijoille sopivan harjoitteen, jonka tekemisessä meinasi hukkua ja jossa vähän nitkahti selkäkin. Sitten vielä uitiin jalat kuminauhalla sidottuna ja siinä lajissa mun varpaat raapii melkein 3 metriä syvän altaan pohjaa.

Juoksutreeneissä rakkain harjoitusvastustaja pinkoi viimeisellä vedolla maisemaan, joten piti uskotella itselleen että kaverilla on putkahtanut huippu liian aikaisin esiin. Jahka lumet sulaa, niin kyllä munkin juoksu sitten kulkee, ...

Sunnuntaina lähdettiinkin sitten pariksi päiväksi perheen voimin Himokselle laskettelemaan. Sykkeet pysyvät matalalla, mutta melkoisen puhki sitä ehtoisin on kun on muutaman tunnin on lautaillut. Minähän en siis noita lautailuja merkkaa tuohon harjoituspäiväkirjaan, mutta jos merkkaisi niin meni tuokin viikko yli 10 tunnin.

Pullaa menikin sitten vähän runsaammin kun nuorimmalla oli nimipäivät ja tarjolla suklaahyvää, jonka jotkut tuntevat nimellä mokkapalat. Vaimon parhaita bravuureita (mitenköhän tuo sana pitäisi oikeasti kirjoittaa) pannarin ohella, joten piti syödä vähän runsaammin. Vieläkään en ole karkkeja, pipareita tai suklaata kuitenkaan suuhuni vuoden vaihteen jälkeen laittanut.

Ensi sunnuntaina onkin sitten ohejlmassa Puoli-Pirkka. Ajattelin lähteä alkumatkan silleen kun muut menijät sallivat ilman rynnistelyä ja sitten kun pääsee väljemmille vesille niin pitää sykkeet puoliväliin aerobisen kynnyksen tuntumassa ja siitä sitten maalin vauhtikestävyyttää jos rahkeet sallivat. Sääksi ennustavat aika huonoa keliä mun nanosuksille, joten sykkeet kunniaan ja vauhdista viis. Olinhan se alunperinkn ajatellut enemmän niin kuin hyvin huolletuksi pitkäksi lenkiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti