11.2.2013

Harjoituskortti 2013W06


Kakkosviikko

10 h 40 min
CTL = 90
ATL07 = 112
ATL14 = 104
VK% = 19.2
AK = 0 / 0
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 2


Tunnit vuoden alusta


Mainio kymmenen tunnin ylitys jälleen, yksi uintikerta olisi voinut olla enemmän ja tunti hiihtoa, muta aikataulut eivät sallineet. Hyvä kahden kovan viikon putki, tosi hyvä mieli. Ja kroppakin on taas entisensä eli tuntee liikkuneensa, hiukan siellä sun täällä pientä lihaskipua, joka kuuluu asiaan. Jostain syystä selkä on ollut mainiossa kunnossa, miksiköhän?

Kaksi laskiaispullaa tuli syötyä. Trainerin polkeminen oli kuin olisi myrkkyä juonut kun on ollut hiukan taukoa ja näyttäisi ohjelman mukaan tulevan taukoa helmikuun osalta. Palaan polkemiseen sitten Puoli-Pirkan jälkeen.

Triahlonliittokin julkisti jo kisakalenterin, joten rupesin hiukan miettimään ensi kesän kisoja ja laitoinkin tuohon kylkeen alustavan kalenterin, jotka täytyy vielä valmentajan ja vaimon kanssa käydä läpi.


2 kommenttia:

 1. Hyvät tunnit ja mukava parannus viime vuosiin verrattuna. Kisakalenterisi aiheuttaa lievää päänvaivaa. Sprinttimatkat ovat eittämättä järkevä taktinen veto "karstojen" polttoon ja oikean kisavaudin hakemiseen Joroisille. Tarvitsee alkaa miettiä konseptin kopiontia .... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä siihen Joroisten alle on vetää ainakin yksi kisa ihan vaan senkin takia että tulee kokeiltua kaikki numerolappjujen säädöt ja muut vaihtoihin liittyvät jutut.

   Terveenä on saanut toistaiseksi treenata, joten se vaikuttaa noihin tuntien kertymiseen oleellisesti.

   Poista