28.1.2013

Harjoituskortti 2013W04


Lepoviikko

9 h 54 min
CTL = 83
ATL07 = 102
ATL14 = 93
VK% = 17.8
AK = 9 / 1
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 0

Viikon tuntijakauma

Tunnit vuoden alusta


Arkipäivät menivät ihan levätessä, mutta viikonloppuna vähän innostuin tekemään. Tunteja kertyi yllättäen melkein 10. Kahdesti uimassa ja kahdesti salilla ja leuanvedossa ennätys on nyt 21.

Hiukan on nokka perjantaista alkaen ruvenut falskaamaan, mutta ei vielä ole tullut harjoittelua sen takia jarruteltua. Edellisiä vuosi reilusti edellä harjoitusmäärissä ja näyttäisi siltä että vuosi voisi alkaa 40 tunnin ylityksellä.

Periaatteessa rytmitys on 2 kovaa viikkoa ja 1 lepoviikko, mutta kun työläisen tekeminen painottuu viikonloppuihin, niin oikeastaan rytmi on 5 helppoa päivää ja 16 kovaa päivää, joskin noiden 16 päivän väliin mahtuu jokunen helppokin päivä.

Hyvin menee ja nousujohteista on.


2 kommenttia:

  1. Hyvä huomio tuo 5/16 "sääntö". Ehkä pitäisi vielä enemmän keskittyä tuon lepoviikon osalta ma-pe välin radikaaliin kevennykseen, koska harjoitusohjelmassa on kuitenkin aika paljon harjoitustunteja lepoviikonkin viikonlopuiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin itsekin olen ruvennut ajattelemaan että kun 16 päivää on aikaa revitellä, niin noi 5 päivää on hyvä käyttää lepoon, tekniikkaan ja hermotuksiin. Mulla on lepoviikon maanantaina ja perjantaina tarkoitus tehdä kuntosalilla räjähtävää voimaa ja lisäksi niihin viiteen päivään mahtuu 1-2 uintikertaa. Jos jotain muuta äityy vielä tekemään, niin olis hyvä varmaankin pitää sykkeet alhaalla ja kesto korkeintaan tunnissa.

      Poista