3.3.2014

23 viikkoa (=166 aamua) Kalmarin Ironmaniin

Kaupunkisota, vesiralli, kahvakuula, coretraining, telinekuntopiiri, hiihto, TRX-training ja sähly. Olimme siis perheen kanssa Vierumäellä Perhe on Paras-lomalla eli tuli kokeiltua muutamia uusia voimailujuttuja. Tärkeintä oli toki se että lapset viihtyivät ja liikkuivat, mutta kyllä siellä sai itsekin liikkua. Ruokakin oli hyvää, joskin pari vuotta sitten se oli ihan huippua eli siitä on paikka joutunut hiukan ottamaan takapakkia. Pari uutta venytystä jäi toivottavasti plakkariin ja 12-kiloinen kahvakuula nousi ostoslistalle.


Huikein juttu mitä tämä jäbä Vierumäellä duunasi oli kuitenkin elämän ensimmäinen onnistunut puolivoltti. Telinekuntopiirissä oli patjat sopivasti levällään, joten innostuin koittamaan puolivolttia ja ilmeisesti tässä talven aikana olen saanut keskivartaloni lihakset niinkin hyvään kuntoon että tuokin pitkäaikainen haave toteutui.


Viikon aikana tunteja kertyi 15 ja puoli ja sehän on meikäläisen ennätys. Tosin maanantaina ja tiistaina tuli treenattua melko kipeänä kun nokka vuoti oikein kunnolla ja jos ei oltaisi oltu a) talvilomalla ja b) Vierumäellä, niin olisin varmaankin maannut ainakin nuo kaksi päivää punkassa, mutta nyt mentiin riskillä.


Tänä talvena ei hiihtokilometrejä kertynyt ihan kolmea sataa, mutta sunnuntaina näytti siltä että Säijään voisi mennä jo Cerveloa ulkoiluttamaan - jos vaan tarkenee.

23 viikkoa H-hetkeen tarkoittaa sitä että siihen mahtuu käytännössä 7 kolmen viikon mittaista jaksoa, joissa on 2 kovaa viikkoa ja 1 helppo viikko. Näin ollen jäljellä on vielä 14 kovaa viikkoa, jolloin se kunto rakennetaan ja 7 helppoa viikko jolloin se kunto levätessä nousee, kun ottaa huomioon että 2 viimeistä viikkoa menee kisaan valmistellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti