24.3.2014

20 viikkoa (142 aamua) Kalmarin Ironmaniin

Nilkka venähti sen verran että fysioterapeutti laittoi kinesioteippiä ja käski juoksemisen sijaan tehdä tasapainoharjoituksia. Uinti ja pyöräily jäivät sallittujen listalle. Niinpä vietin viitenä perättäisenä päivänä trainerilla aikaa kuusi tuntia ja vaikuttaa siltä että viikkoannoksena olen sitä lajia löytänyt nyt maksimin.


Tunnit jäivät vähän vähiin - eikä pelkästään nilkan takia. Sunnuntaina oli Pirkkahallissa niin hieno yleisurheilutapahtuma, että en malttanut olla poiskaan kun kaksi tytärtä oli siellä kisaamaassa. Täytynee taas tehdä ryhtiliike, nyt kun on jäljellä kuusi kolmen viikon jaksoa ennen reissua. Pitkistä lenkeistä täytyy erityisesti jatkossa pitää huoli että ne varmasti toteutuvat.Märkäpuvussa tuli uitua pisin matka yhtä soittoa ikinä altaassa. Hoon kanssa vedettiin 200 metrin vuoroissa 2800 metriä; kesällä täytyisi sitten vetää avovedessä vielä kilsa enemmän. Ei se kivaa tule olemaan, mutta kyllähän siitäkin selvitään, joskin aikaa se vienee. Ohessa statistiikat tämän kertaisesta uinnista.


Kalmarista vaputuu Ironman kisan aikoihin majoituskapasiteettiä, kun saatiin kavereiden kanssa kohtuuhintainen tönö vuokrattua. Sen seurauksena minä perun lähipäivinä Rasta-hotellista kahden hengen huoneen ja jostain keskustan hotellista vapautunee tai on jo vapautunut kaksi melko tyyristä huonetta. Lisäksi meidän kakkosvaihtoehto oli vielä jokunen päivä sitten vapaana, joten jos aiot lähteä Kalmariin kisaamaan tai katselemaan, niin nyt voi olla hyvä aika tehdä majoitushakuja. Tossa on linkki siihen meidän kakkosvaihtoehtoon. Tuon palvelun lisäksi fritiden.se tuntui olevan ihan pätevä lyhytaikaisen vuokrauksen sivusto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti