15.4.2013

Harjoituskortti 2013W15

Luokkakokousviikko

13 h 29 min
CTL = 109
ATL = 137
KUMTRIMP = 1275
VK% = 28.7
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 0

Tunnit vuoden alusta14 tuntisen viikon perään 13,5 tuntinen viikko, jonka rasitustaso oli kolmanneksen kovempi kuin edellisen. Mahtavaa kun saa treenata kovaa ja paljon.

Sunnuntaina juoksin hyvässä seurassa hyvää vauhtia suurimman osan Pyhäjärvijuoksua; Lopussa piti antaa periksi ja päästää Jaanaba karkuun. Pirkan hiihdon jälkeen talven tähän asti kovin suoritus (TRIMP=402) ja VK1-2 vauhdeilla se mentiin melkein alusta loppuun asti. Kiitos vielä kirittäjälle ja navigaattorille. Vaan on se kyllä hyvä kun nyt koittaa lepoviikko.

Lauantaina kipaisin Kotkassa luokkakokouksessa, joka alkoi iltapäivällä kasarispinningtunnilla; kahdeksan urhoollista oli paikalla ja hyvin kulki fillari ja sykkeet olivat komeasti vauhtikestävyyden tuolla puolen (TRIMP=123). Ilta jatkui muisteloiden ja hyvän ruuan merkeissä ja kurpitsavaunut lähtivät kohti Nokiaa jo ennen puolta yötä, niin että korva kosketti pielusta 2:32. Lauantain ohjelmalla saattoi olla vaikutusta sunnuntain suoritukseen; näin ainakin haluan uskoa.

Perjantaina pääsin vetämään yhdistelmäharjoituksen ilman kompromisseja kun lapset olivat uuden bändin treeneissä; bändin nimi on Lennonit, koska molempien perheiden iskät diggaavat Beatlesiä, jee - jee -jee. Ekaksi punttisalia 3x9x30/30, sitten pyörällä PK2ta 10 kilsaa ja perään VK1tä toinen mokoma ja lopuksi vielä kolme kilsaa juoksua VK1tä. Etukäteen huoletti se että pystyyköhän sitä fillarilla vetämään kympin VKta, mutta hyvinhän se meni kun vastatuuli auttoi; olisikohan tuulella sittenkin ystävä, toisin kuin A. Aallon Rytmiorkesteri väittää. Lopuksi vielä juoksua ja jotenkin kun olin tulossa Horsmapolun risteykseen iski päähäni ajatus että meikähän vetää ton jyrkän mäen jota aina välttelen. Ajatus tuntui hyvältä ja hain analogiaa Joroisten juoksuosuuden alussa oleviin ylämäkiin, joten siitä haettiin sitten sykemittarille hiukan töitä. Hyvin meni ja pitkästä aikaa tuntui vauhtikestävyysharjoituksen jälkeistä riemua.

Torstaina sain uuden märkäpuvun ja kokeilin sitä oitis uintivuorolla. Ja hienostihan se toimi tuo Sailfishin One - uinti oli ykkösvauhdilla todella liukuvaa ja tuntui että puku aiheutti kunnon vartalonkierron ihan automaattisesti. Vesi virtaili kivasti kylkiä pitkin ja meno oli mukavaa. Pienenä miinuksen on vielä hauisten kohdalla tuntuva puristus kun vauhtia nostetaan vähintään kakkostasolle.


2 kommenttia:

 1. Kova viikko ja hienot tunnit. Mikä olikaan tuo sun Pyhäjärvijuoksun aika ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brutto 2:42:48, netto 2:38:30 siis kun katsoo Garminista liikkeelläoloajan. Kilometrivauhteina 6:04 ja 5:54 vastaavasti.

   Mainittakoon tässä kun unohtui alkuperäisestä tekstistä että vaaka näytti perjantaina seiskalla alkavaa lukemaa, joten hyvin pyyhkii.

   Poista