8.4.2013

Harjoituskortti 2013W14

Pöljä kakkosviikko

14 h 10 min
CTL = 97
ATL = 105
KUMTRIMP = 974
VK% = 11.3
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 0

Tunnit vuoden alusta



Kaikkien aikojen viikko; 14 tuntia on jotain aivan käsittämätöntä. Uimaan ennätin neljä kertaa, joka on tälle talvelle tosi kova juttu ja juostuakin tuli maratonin verran. Ja firman piikkiin ilmoittauduin HCRään, joten puolimaraton vedetään 1:43 tavoitevauhtia toukokuun alkuun. Pari viikkoa sen jälkeen olisi Nokialla Eden-juoksu, jonne menen vetämään vähintään kympin, mutta saatan toista puolikastakin harkita.

Eikä siinä vielä kaikki, arvoisat ja uskolliset lukijani - sunnuntaina äidyin ensimmäistä kertaa ottamaan lenkillä valokuvia. Kohta mä varmaan pistän lapset ottamaan itsestäni kuvia ja laitan niitä blogin höysteeksi; varokaa vaan - siinä uskollisuutta punnitaan ;-)

Maaginen hanska
Lauantaina ei mennyt tankkailut ihan putkeen, kun tuli kolmen vartin uinnin jälkeen kakkosvauhdin vedoissa tosi huono olo. Pakko oli riisua uimalakki ja hipsiä kotiin syömään. Pullaan ja karkkiin en ole koko huhtikuussa vielä sortunut.

Uintivauhti on mielestäni vuodessa parantunut kun vuosi sitten pystyi vetelemään ykkösvauhdin pullarisatasia 1:55-2:00, niin nyt pystyy saman tekemään 400 metrin matkalla.


2 kommenttia:

  1. Tosi hyvin olet ehtinyt treenaamaan. Tunneissa ruvetaan olemaan ihan ammattimaisissa lukemissa. Hieno homma =).

    Tosi kova puolimaran tavoite sulla. Ei tule olemaan mikään nautinto pistellä tota vauhtia. Mielenkiintoista nähdä, mikä tulee olemaan oikea tulos.

    Harmi toi sun lauantain uinnin keskenjäänti, muttei se sun harjoitustuntimäärillä paljon haittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntimäärät on kohdallaan.

      Eiköhän sitä hiukan nautintoakin irtoa, jos vaan pystyy tuota vauhtia pitämään. Voi olla hiukan kova tavoite, mutta niin kauan mennään noilla vauhdeilla kun pystytään ja sitten himmataan ja kiroillaan jos ei pystytä.

      Tankkaukseen on syytä kiinnittää tarkempaa huomiota kun treenaa useamman kerran päivässä.

      Poista