5.5.2013

Harjoituskortti 2013W18

FLUNSSAVIIKKO


0 h 0 min
CTL = 93
ATL = 74
KUMTRIMP = 0
VK% =
Karkkisuklaapullapiparisaldo = 4


Piti olla HCR viikko, mutta menikin flunssaa potiessa. En treenannut yhtään, mutta tulipahan kilpailukalenteri sentään lyötyä lukkoon. Pitäisi näkyä tuossa sivussa.

Mieleniintoista nähdä mitä reilun viikon tauko tarkoittaa CTLään sillä alkuviikkokin menee huilatessa töiden ja sen tosi asian vuoksi että tiistaina olen minäkin Porvoossa laitattamassa ajoasentoa kuntoon.

Tässä vaiheessa CTL putosi maaliskuun lopun lepoviikon tasolle, ja helmikuun lopulla CTL on kovan viikon päätteeksi ollut samalla tasolla. Jos ei lisää tarvitse sairastella, niin ainakin harjoittelu tulee viikon huilin ansiosta olemaan nousujohteista, kun siitä aina niin puhutaan. Toisaalta nyt on ihan mielenkiintoinen kysymys se, että johtuiko flunsaan sairastuminen siitä että 110:ssä pyörivä CTL onkin liian kova meikäläiselle. Mene jatiedä, ehä syksyllä olen tältä osin viisaampi. Kun toi CTL on kuuden viikon mittari, niin nämä sairasteluviikot putoavat mittarista pois juuri kun on tuo oleellisin rutistusviikonloppu sprintin ja Pirkan pyöräilyn kera. Todella mielenkiintoista.

Ostin pilatesrullan ja aion sitä käyttää telkun ääressä - toivottavasti se ei liity samaan joukkoon vatsalihaspyörän, jumppakepin ja aktiivinen kohdevenyttelykirjan kanssa pölyä keräämään.

Tuoreita munkkeja tulin syöneeksi vapun kunniaksi muutaman.

3 kommenttia:

 1. Harmi juttu tuo sairastelu, mutta toisaalta saattaa olla kuntoa nostavakin vaikutus näillä tuntimäärillä. Aika näyttää. Toivottavasti saat itsesi pian kuntoon.

  Sun kilpailukalenterisi alkaa näyttää jo aika täydeltä. Tuskin sinne sopii montaa "ad-hoc" kisaa kesän aikana, mutta eiköhän sinne vielä tule kuitenkin AP mestaruuskisat ja ehkä jotakin muitakin kilpailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen harjoitus kanssasi on kisa ;-)

   Miltäs sun kisakalenteri muutoin näyttää?

   Poista
  2. Kaksi varmaa tapahtumaa on kisakalenterissa; 1) Tahko MTB 29.6 ja 2) Joroinen 20.7. Vähemmän varmoja 3) Yyterin puolimara 18.5 4) Pirkan pyöräily 9.6 5) Laajavuori MTB 15.6 6) Voimarinne perusmatka 6.7 7) Pirkkalan hölkkä 7.8 8) Joku sprinttimatka 9) AP mestaruuskilpailu.

   Poista