4.1.2015

Kevään 2015 harjoittelun prinsiipit

Kilpailukalenterissani on vasta yksi sitoumus eli kalenteri on edelleenkin varsin tyhjä. Erilaisia ajatuksia olen pyöritellyt, mutta mitään en aio lyödä lukkoon ennen kuin lähempänä tapahtumia. Varsin todennäköisenä kuitenkin pidän sitä että jos sää on suosiollinen niin Pirkan hiihto vapaalla tyylillä tulee suoritetuksi kevään mittaan. Se ainoa sitoumus on HCR firman piikkiin, jota ennen pitänee käydä vetäsemässä Pyynikkijuoksu, niin saa viime vuoteen hiukan vertailupohjaa.

Perusviikon lukujärjestys

Ajatukseni on aloittaa loppiaiselta peruskuntokausi, joka koostuu kuudesta kolmen viikon jaksosta. Kussakin kolmen viikon jaksossa viikkotuntien jakauma olisi tarkoitus olla 8-10-12. Peruskuntoa hoitelen hiihtämällä viikonloppuna pitkän ja viikolla lyhyen lenkin muodossa. Juoksun terävyyttä tarjoaa sähly, tennis ja koris; yhteensä 0-3 kertaa viikossa. Hiukan täytyy lisäksi trainerilla poljeskella varsinkin jos kelit ovat huonot ja lisäksi aion kerran viikossa käydä CrossFitissä sekä tehdä toisena päivänä viikossa koticrossfitiä. Kompromissejä työ-, perhe-, terveys- ja säätilanteen mukaan.

Tarkkaavaisempi lukijahan varmaankin jo havaitsi että uintia ei ole ohjelmassa eikä muuten tulekaan ennen kuin järvi on vähintään 18 asteista. Mua ei altaaseen saa muuta kuin vammoja hoitamaan. Ihan mielenkiintoista nähdä mikä uimattomuuden vaikutus on, jos osallistun kesällä johonkin triathlonkisaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti