13.7.2014

Alle viiden tunnin Jortsu tavoitteena

Joroisten perinteinen kisa lähestyy ja olen tullut sellaiseen tulokseen että viiden tunnin alitusta lähden hakemaan. Sen verran on jo kokemusta, että ymmärrän tavoitteen olevan herkkä sään ja laitteiden suhteen, mutta jos kelit osuvat kohdalleen niin tuollaista vauhtia olisi tarkoitus lähteä ylläpitämään. Lajikohtainen aikajako mun tapauksessa pitäisi olla sellainen että ensin polskin 35 minuuttia, sitten poljen 2 tuntia 30 minuuttia ja lopuksi kirmailen tunnin ja 45 minuuttia. Siinä välissä sähellän varusteiden kanssa 10 minuuttia tai osa tuosta ehkä voi tuhraantua pieniin epäonnistumisiin noissa varsinaisissa lajeissa.


Olen tosi tyytyväinen jos alitan viisi tuntia, mutta pettymyksen annan vallata mieleni ainoastaan siinä tapauksessa että ennätys ei parane. Ennätys on viime vuodelta 5:16.36. Uintiin suhtaudun niin että menee miten menee ja jos kello on vähemmän kuin 12:10 siinä vaiheessa kun hyppään pyörän selkään, niin sitten yritän pitää 36 km/h keskivauhtia, jos ei se tarkoita ihan mahdotonta sykettä. Juoksua ajattelin tikuttaa alusta loppuun viiden minuutin kilometrivauhtia, viime vuonna kun tuo homma onnistui vain ekan kympin ajan.


Harjoitukset ovat menneet mainiosti ajatellen kauden päätavoitetta Kalmarin täyttä matkaa. Joroista varten on nyt hiukan herkisteltykin. Tunnit ovat olleet kesällä hiukan vähäisemmät, mutta tehoja on ollut sitten vastaavasti enemmän. Vähän toki tuo CTL on jäänyt junnaamaan tuohon hiukan alle satasen, mutta jospa sen saisi nostettua Joroisten jälkeen hiukan sen yläpuolelle. Kalmarin starttiin on vielä 34 aamua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti