13.1.2014

215 aamua Kalmarin Ironmaniin


Tällä viikolla lainattiin Lasse Virenin harjoitusta eli mentiin Pirkkahallissa 25 kertaa 200 metriä vuoroin kovaa ja vuoroin hiukan hitaammin mutta silti reippaasti. Mulla kovat olivat noin 44 sekuntia ja hitaat 65 sekuntia ja tällä tavalla tuli vedettyä 5 000 metriä aikaan 22:30. Melko tarkalleen sama aika kuin vitosen testilenkillä noin kuukausi sitten, mutta silloin vedettiin harjoitus yhdellä vauhdilla ulkona. Jotenkin mulla Pirkkahallissa menee aivot narikkaan enkä pysty oikein kierroksia laskemaan, mutta onneksi on kavereita jotka pitävät siitä huolen; tosin yllätys on välillä melkoinen kun harjoitus loppuu ja kuvittelen että kierroksia olisi vielä jäljellä.



Viikon tuntimääriä selittää Folklandia-risteily eli siellä ei tullut treenattua vaan juhlittua ja hiukan tanssittua. Nyt on mennyt kuusi viikkoa hiukan löysemmin, joten on aika ruveta mättämään tuntia sisään. Alle kahdeksan tunnin viikot seuraavan kuuden viikon aikana saa selittyä ainoastaan sairaudella tai vammalla.


4 kommenttia:

  1. Mää pystyn Pirkkahallissa laskemaan kierroksia siten, että koko kierroksen ajan hoen mielessäni monesko on meneillään. Kolmas, kolmas, kolmas, kolmas... Mitään muuta ei sitten aivoihin mahdukaan vaikka pitäis. =D

    VastaaPoista
  2. Mä lasken sormilla kierroksia. Se on huvittavan näköistä, eikä niillä kyllä hyvin pystykään laskemaan kuin 5 kierrosta. Ilman sormilaskuria menen siinäkin määrässä sekaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se ois helppoo oisin tehnyt sen jo. Yksinkertainen juttu, mutta nyt on ruvennut altaassakin sama dementia vaivaamaan. Kiitos vinkistä.

      Poista