9.12.2013

Harjoituskortti 2013W49


Kahdesti jäi uinti tällä viikolla väliin; ensin töiden takia ja sitten Ylöjärven kaupunki päätti pitää putiikin kiinni itsenäisyyspäivän aattona. Sehän toki oli lepoviikko.



Viiden kilsan testilenkin vedin kerrankin oikeille sykkeillä ja kun lisäksi alla oli nastalenkkarit, niin aikakin oli minuuttia huonompi kuin viimeksi.


Trainerisession teema oli tällä viikolla mielenrauhaa hiilarineidon kanssa. Toisin sanoen menoa vauhditti Iron Maidenin legendaarinen Piece of Mind albumi. Hyvin toimi, mutta kun jäi platta harjoituksen suhteen hiukan lyhyeksi niin piti hakea vähän Hanoi Rocksia sekaan ja Dead by X-masia innostuin itsekin hoilaamaan niin että tuli jälkikäteen perheeltä utelua mun karjumisesta. Pyörittelen raineria siis varastossa, joten muutaman seinän tuo mun fiilistely on lävistänyt.



Hiihtokausikin tuli avattua Koukkujärven maisemissa sunnuntaina. Ladut olivat hiihdettävät, mutta en tohdi niitä kenellekään vielä suositella ennen kuin tulee vähintään 5 senttiä lisää lunta. Varsinkin tuo mäki, joka kääntyy Porin tieltä tultaessa oikealla oli todella huonossa kunnossa, joten sitä kannattaa toistaiseksi vältellä. Osuu oheisessa harjoitusdatassa noin välille 6-7 kilsaa. Sykkeet pysyivät hyvin hallinnassa vaikka olikin eka hiihtokerta. Tekniikka olikin sitten vähän hakusessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti