3.8.2014

13 aamua

Kovat treenit on nyt tehty ja 2 viikkoa koitetaan toipua sekä välttyä sairastumasta. Kutakuinkin kaikki on tehty mitä on tehtävissä ollut.


Tänään hurjasteltiin fillarilla ja tein elämäni pisimmän yhtäjaksoisen uinnin, jonka mitta on toistaiseksi 2500 metriä. Sitä pidempiä uintireissuja ei tosiaankaan ole koskaan tullut tehtyä, mutta eiköhän tuokin piakkoin muutu. Fillarilla mentiin sellaista haipakkaa että koskaan ei ole 20 kilsaa siihen vauhtiin taittunut ja yli 50 kilsan matkoilla kovempaa olen mennyt vain kisoissa, kun siellä tulee harvemmin pidettyä taukoa kuten tänään. Vähän tuli vedettyä turhan kovassa seurassa, mutta ei oikein ilennyt jälkeenkään jättäytyä vaikkakin vetovuoroista piti luopua paluumatkalla.


Täytyy nyt lopettaa ihmisten kättely pariksi viikoksi ja muutoinkin vältellä sairastumista. Vitamiinia naamariin ja kuuntelen taas kuinka kunto nousee niin että korvissa kohisee.2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pysyt terveenä! Meillä on muksuilla kamala flunssa päällä, ja yritän olla halaamatta niitä liikaa, että pääsen starttaamaan Kuopiossa. Aamu alkoi kuitenkin aivastelulla ja niistämällä, nyt päivä toki taas normi.

    VastaaPoista